Visul

Totul a început atunci când Dawn Elenbaas, o misionară care acum se află în cel de-al 21-lea an de protejare și de susținere a cauzei copiilor abandonați din România, a văzut nevoia unui centru de zi de intervenție timpurie, care să ajute atât copiii cu vârsta între 0 și 6 ani cât și familiile lor.

În anul 2017, împreună cu Cristi Bulica (consultant financiar) și Alina Birgean (educatoare și mamă adoptivă a unui copil cu nevoi speciale), ia ființă Asociația Micile Comori, constituindu-se astfel cadrul legal pentru ca visul să poată deveni realitate. Ulterior alăturându-li-se Ina Bulzan (psiholog și mamă adoptivă) și Paul Tuțac (doctor în genetică).

Începutul

După o perioadă de rugăciune și cautări, în ianuarie 2019 se alătura proiectului Marius Badescu, ca și coordinator al Centrului de Zi, iar lucrurile încep să prindă contur.

Locația

În martie 2019 găsim locația potrivită dar care, după cum observați în poze, are nevoie de un ‘’facelift’ semnificativ. Urmează câteva luni de muncă intensă, timp în care Asociația primește și Cerificatul de Acreditare ca furnizor de servicii sociale.